Presenter, presenter, presenter... | Minja Mandrapa
minja

Minja Mandrapa

Annons

Presenter, presenter, presenter…

Hej godingar,

Just nu rullar dagarna på så fort att jag har svårt att få tiden att räcka till. Vi har haft en fullspäckad helg. Och jag har blivit så bortskämd med god mat (inkl. Pizza) och presenter från våra familjer. Jag fick bl.a. Mateus-fat och skålar, Gant handdukar, presentkort i affärer samt på strandbaden, salt och pepparkar från Georg Jensen och biljetter till en musikal. Tusen tack! Molly fick också lite presenter i helgen. Dels hade hennes morfar vart i Stockholm och köpt en pyjamas till henne. Hur gullig är han inte som tänker på henne när han är på jobbresa. Och sedan fick hon roliga böcker av Calles pappas sida. En av böckerna kunde spela upp 50 olika barnsånger där det fanns tillhörande text till. Helt perfekt. Nu kan äntligen Calle lära sig alla sångerna lite bättre 😉

Jag blev så förvånad när jag på min självaste födelsedag fick flera mail från butiker där de börjat med mid-season-sale. Hur sjukt? Det känns som att det är rea alltid. När jag och Molly ändå skulle möta upp Calle i veckan efter hans jobb så passade vi på att gå i några butiker. Och lite fyndade vi och lite köpte vi till fullpris ☺️

Mindre roligt var dock att på vägen hem hade det mörknat lite och jag hade både lyckats gå och köra med vagnen i hundbajs. Alltså FY. Jag fick ett nervsammanbrott och som tur är tog Calle mina skor och vagnen och rengjorde allt. Haha. Jag har blivit så känslig. Tack och lov att man har honom.

På tal om vagnen så tycker vi den börjat gnissla igen. Dock hjälper inte vår omtalade silikonspray mot just det gnisslet så vi var inne i affären där den är köpt och de höll med. Så nu har vi reklamerat det.

Man skulle kanske passa på att lägga sig i tid ikväll…

Och förresten. IDAG kröp Molly för första gången. Såååå duktig. Och vi är så stolta.

kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
minja

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats