Black-friday shopping | Minja Mandrapa
minja

Minja Mandrapa

Annons

Black-friday shopping

Godkväll,

Klockan är snart 12 och för första gången på riktigt länge kan jag inte sova. Har suttit och spanat på alla black-friday-erbjudanden. Jag har redan lyckats spendera ett par tusenlappar, bara på ett par dagar. Idag klickade jag hem lite julklappar till Molly, bla. en gåvagn. Hon ställer ju sig upp mot ALLT numera. Jag valde en gåvagn som både har justerbart handtag och broms. Den jag egentligen tyckte var snyggast hade inte det men jag tar inga risker. Vi vill ju inte att Molly ska göra illa sig.

Förresten har jag en kod till er. Använd min personliga kod minjamandrapaBW så får ni 55% rabatt på alla produkter och 60% på alla paket från Twistshake.com. Ett helt galet bra erbjudande!! Vi väntar på att få hem termosen, klick-mattan och vällingbehållaren! Whooop!

Jag har för övrigt haft en riktigt produktiv dag. Jag har hunnit med så mycket. Hela veckan har vi umgåtts med vänner så Vi behövde en dag hemma kände jag. Jag har bla. förberett lite inför imorgon. Vi ska ha hem lite vänner på middag så jag passade på med det som gick att förbereda.

Annars testade jag mina nya gellack från Lilly Nails i veckan. Jag beställde hem lite olika färger (två glitter bla) och tänkte hur smashing detta skulle bli. Det slutade med att jag tog bort dem dagen därpå. Det såg alldeles för barnsligt ut. Haha. Jag saknar mina långa naglar så mycket nu! Det är en sån härlig känsla att gå ut från salongen med nygjorda naglar och händerna blir genast så vackra.

Jaja. Nu ska jag försöka få lite skönhetssömn.

Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
minja

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats