Från flickvän till fästmö | Minja Mandrapa
minja

Minja Mandrapa

Annons

Från flickvän till fästmö

Hej underbara vänner,

Hur fina är inte ni som frågat om jag slutat blogga? Det har jag inte men det är som att dagarna blivit kortare vilket gör att bloggen blir lidande! Men idag får ni en riktigt bildbomb! Molly har ju dessutom börjat klättra på allt med så det finns inga lugna stunder hos oss numera! 😀

I mitt senaste blogginlägg ljög jag. Jag skrev att vi skulle till Falkenberg pga badrumsrenovering. Det stämde inte riktigt. Det var med flit jag skrev så för att lura min brors tjej Märta (som läser bloggen). Vi ordnade och överraskade nämligen henne med en babyshower! som jag har pysslat och planerat inför denna. Och så jobbigt det vart att hålla tyst om allt!Nu längtar vi till december då jag ska bli faster. Visst känns jag som en faster och inte moster? Nico, min bror känns som en farbror och inte morbror som han är. Märkligt!

För övrigt så har jag gått från att ha vart flickvän till att bli fästmö. Calle friade till mig på vår 10-årsdag. Jag tycker att ordet flickvän är SÅÅ mesigt. Framförallt när man vart ett par i 10 år och har barn ihop. Jag brukade säga till Calle att han inte får kalla mig flickvän, isåfall hellre tjej eller sambo. Men nu har han löst det problemet för mig! Haha (jag är lite knäpp, jag vet).

Melinda och han hade kommit överens över hur de skulle lura ut mig från lägenheten. Jag trodde att jag hade full koll på läget. Och det ska tilläggas att jag läser hans sms och mail emellanåt (inte för jag tror han döljer något utan för att det är roligt och vi just inte döljer något för varandra). Men jag anade INGENTING. Enligt Calle skulle han handla efter jobbet och laga något till oss. Men väl på ytterdörren hade han klistat upp första bilden på mig och honom som togs 2008. Och sedan fortsatte det med bilder tom 2017 inne i lägenheten. Han hade vart och köpt presenter kopplat till varje år dessutom. Personalen på NK måste vart glada! Haha! När han kom till 2018 vilket är nu bad han mig sätta mig ner och då gick han ner på knä. Han hade köpt exakt den ringen jag drömt om men han köpte en dubbelt så stor diamant än vad jag hintat om. Han tyckte jag förtjänade en större diamant. Världens finaste människa är han.

Nu måste jag sluta skriva och hoppa in i duschen.

Ha en underbar helg!

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
minja

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats