Fyndat den finaste höstjackan | Minja Mandrapa
minja

Minja Mandrapa

Annons

Fyndat den finaste höstjackan

Hej vänner,

Idag är planen att vi ska besöka vår hemstad Falkenberg. Vi ville bokat deg på lilla Napoli (sägs ha Falkenbergs smakrikaste pizzor) men det var fullbokat tyvärr (ja, man måste boka en deg för annars finns en risk att degen tar slut) Och jag är mindre sugen på någon flottig pizza från något annat ställe så vi får väl se vad som hamnar i magen tillslut. Varför är det så att man alltid tycker att pizzan från sin hemstad är godast? Vi har bott i Göteborg i 8 år och fortfarande inte hittat någon pizza som i närheten är så god som de i Falkenberg. Man tycker ju ändå att en storstad borde kunna leverera detta. Och andra sidan är det bra för då äter vi inte pizza så ofta!

Flera har frågat varifrån Mollys grå kofta med volanger är ifrån (se tidigare inlägg) Och jag kan meddela er att den kommer från Hms exklusive kollektion. Den är verkligen så fin och finns även att klicka hem!

Kan även tipsa er om ett kap vi gjorde på Ge-Kås för ett tag sedan. En av Mollys bästa kompisar har en likadan i rosa och jag kunde inte hejda mig från att åka till dit och köpa den, fast i vitt. Väl där hittade jag en annan jacka till Molly men den ska jag nog passa på att lämna tillbaka när vi ändå ska åka åt de trakterna idag.

Nu medan Molly har sin lilla sovstund ska jag passa på att packa väskan. Det är alltid så mycket prylar som ska med när man har en liten bebis. Nu när hon är lite äldre är det ändå lättare om något skulle glömmas på hemmaplan men som spädbarn om vi tex. Inte hade babysittern med så var det illa. Med det sagt menar jag att hon tröstas mycket lättare nu och är allt som oftast en väldigt nöjd bebis. Förresten så är jag den som har minst packning med mig i vår familj när vi åker på weekends och då älskar jag ändå kläder och skor. Calle fyller verkligen vårt bagage och jag undrar varje gång om han verkligen ska ha med sig allt.

Kram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
minja

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. patriciaklinteberg
  patriciaklinteberg

  Kan verkligen rekommendera Maggazzino på magasingatan om ni vill ge pizzaletandet en ny chans. Alltid bäst att boka bord om ni vill äta där, väldigt poppis! Kraaam 🙂

 2. Ulrika

  Hej Minja
  Va kul att du börjat blogga.
  Intresssant läsning, då min son är nästan precis lika gammal som din dotter. Njut av att ha en lugn och böjd bebis är allt jag har att säga😅Hahaha. Min son kräver uppmärksamhet och närhet nästan konstant. Han vaknar också fortfarande 3-4 gånger per natt, m.m, så man känner sig rätt sliten😣 Men eftersom kärleken är gränslös så går det ju hyfsat ändå🙂. Det du skrivit att du vill skriva om låter kul, hur era dagar ser ut, rutiner osv. Din förlossningsberättelse hade jag också gärna velat läsa. Kram Ulrika

  1. minja
   minja

   Hej fina Ulrika! Haha! Det har vart upp och ner för oss också! Det vänder så snabbt! Inläggen kommer 🙂 håll utkik. Kram!!

Annons
stats