Dumma tänder | Minja Mandrapa
minja

Minja Mandrapa

Annons

Dumma tänder

Hej godingar,

Gällande sömnen fick jag ett tips att testa ge välling till natten. Vi provade det igår kväll. Hon fick i sig ca 100ml vilket kändes lite men hon vägrade mer och somnade enkelt i sin egen säng. Resultatet blev… en lika dålig sömn ändå. Det måste va hennes tänder som spökar så nu ska vi bara rida ut stormen tror jag ☺️ Resultatet av dålig sömn blir att hon är supertrött på dagarna. Igår somnade hon och vår katt såhär sött hos farmor och farfar.

Är sugen på att shoppa lite nytt till både min och Mollys garderob. Jag behöver en regnkappa och Molly ett par sneakers. Jag hade helst velat matcha mina Adidas sneakers med ett par likadana till henne men det verkar inte finnas. I alla fall inte i samma färg (beige). Jag hade även velat köpa en likadan mössa till henne och mig i vinter. Hur gulligt att gå runt och matcha?

Idag ska vi hänga med två av Mollys bästa tjejkompisar. Vi mammor är jämngamla, bor nära varandra, har döttrar i samma ålder och är alla från samma stad. Vilken perfect match va?

Kram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
minja

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Celina

    Hi Minja 🙂 maybe you can think about doing a post about the growth of Molly and how she changed about the last 6 months. I‘m also interested in your pets even if its a Mom-Blog. Any way, I love your writing! 😊

Annons
stats