Lika länge i magen som utanför | Minja Mandrapa
minja

Minja Mandrapa

Annons

Lika länge i magen som utanför

Hej på er,

Som några av er säkert ha märkt har bloggen legat lite vilade ett par dagar, tom veckor!! Mitt liv har vart så fullspäckat att det inte funnits någon ledig tid att skriva på. Det har hänt en hel del både i privata livet men också med Mollys utveckling sedan sist. Molly kryper numera överallt. Hon ställer sig mot saker och man måste verkligen vara på sin vakt. Hon skrattar och ler supermycket nu också. Så himla roligt. Dock är nätterna fortfarande mindre bra. Vi vaknar av att hon skriker (troligen mardrömmar/separationsångest). Lilla skrutten! Och i hela förra veckan var hon ordentligt förkyld vilket såklart resulterade i att hon ännu mera ville vara nära oss. Så just för tillfället samsover vi men vi har insett att vi måste vänja tillbaka henne till sin säng igen. Och idag är hon 9 månader!! Kan ni förstå att hon vart i magen lika länge som hon nu funnits hos oss utanför magen. Helt otroligt vad tiden går fort.

Helgen har annars också vart fullspäckad. Mamma och pappa har vart på besök och sedan hade jag och Calle en dejtnight där vi åt på en italiensk restaurang och sedan avslutade kvällen med att gå på musikal på Göteborgs opera. Vi såg Ringaren i Notre Dame. Helt fantastiskt bra! Molly hade världens bästa barnvakter, nämligen Märta och Nico. Det känns så tryggt att ha dem i våra liv.

Igår så inhandlades det en hel del till vårt nästkommande projekt i lägenheten- nämligen att fixa till badrummet. Så nu är hela lägenheten täckt av kartonger vilket uppskattas av Leon (men inte av mig). Och på lördag kommer en hantverkare som ska riva ut allt. Vi inser ju att vi kommer stå utan toa på lördag så vi ska ner till Falkenberg medan allt blir klart.

Igår överraskade vi min vän och blivande mamma Elin med en härlig babyshower. Vi var väldigt många och hon blev så överraskad och glad. En superhelg helt enkelt!

Nu väntar jag på att Molly ska vakna från sin nap så vi kan äta lunch och sedan möta upp min kollega och hennes dotter. Vi ska nämligen hälsa på våra kollegor i det regionala ledningsteamet! Ska bli så himla roligt att ses!

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
minja

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats